GTS '13

Erő és elegancia magasfokon

GTS '13
SuperSport 300 i.e.
Touring 300 i.e.
300 i.e.
Super 125 i.e.
Vespa
SuperSport 300 i.e.
A Vespa GTS SuperSport nemcsak a sportosságot és teljesítményt kombinálja, de megkülönbözteti egyedi karaktereit is; a megjelenésének és technikai felszereltségének köszönhetően újraértelmezi a „klasszikus sportosságot” a teljes Vespa palettán. Matt fényezése jól harmonizál a motor fő erényével, a dinamizmussal.
Vespa
Touring 300 i.e.
A zömök karosszériához jól párosul a 21,5 lóerős 278 köbcentis motor. A család legerősebb blokkja kisebb túrákra is alkalmas, és két fővel is könnyedén megtartja mobilitását, robbanékonyságát. Az első csomagtartó kihasználásával, piknikezni is mehetünk Visegrádra.
Vespa
300 i.e.
A zömök karosszériához jól párosul a 21,5 lóerős 278 köbcentis motor. A család legerősebb blokkja kisebb túrákra is alkalmas, és két fővel is könnyedén megtartja mobilitását, robbanékonyságát. Egyszerre figyelemfelkeltő és elegáns a gyöngyház fényezés a hozzá tartozó kézzel hímzett vaj- és mogyoróbarna színű üléssel.
Vespa
Super 125 i.e.
A GTS 125 Super azonnal felismerhető a sport nyeregről, a fehér csövekről, a fekete felnikről és a Racing Red rugóstagról. Formájában a "nagy testvér"-t, a GTS 300 Super-t idézi. És amint az ember ráül, a vezetési élmény az arcára van írva.